Житомирська дирекція «Укрпошти» надає допомогу військовим в зону АТО

Житомирська дирекція «Укрпошти» надає допомогу військовим в зону АТО

10.10.14 13:12 0 718
На урочистості з нагоди Всесвітнього дня пошти 9 жовтня до працівників пошти Житомирської області запросили начальника зв'язку окремого підрозділу 95-ї окремої аеромобільної бригади Назара Штилика. Військовому передали листи для учасників АТО, які написані дітлахами з сімей поштовиків області.

Назар Штилик привітав працівників пошти Житомирщини з професійним святом та зазначив, що як зв'язківець добре розуміє важливість їх роботи. За його словами, зв'язок потрібен як повітря: коли він є, його не відчувають, а коли він зникає – трапляються різні лиха.

Назар Штилик п'ять місяців провів на сході країни, захищаючи незалежність та територіальну цілісність рідної землі. Військовослужбовець брав участь у визволенні Слов'янська, Саур-могили. В зоні АТО отримав поранення, наразі знаходиться на реабілітації.

Житомирські поштовики для військових на схід передавали теплі речі, взуття, картоплю та інші овочі. Колектив Житомирської дирекції «Укрпошти» надав фінансову допомогу працівникам пошти області, рідні яких загинули в АТО.

Крім того, працівниками пошти Житомирщини було зібрано більше 67 тис. грн. для військових і придбано 20 радіостанцій та автозапчастини, які передали в зону АТО.

Жителі області долучилися до Всеукраїнської акції «За мир в єдиній Україні». Її мета – написання листів про мир та єдність своїм рідним і близьким, а також солдатам.

За ініціативи Житомирської дирекції в школах області були проведені відкриті уроки, на яких розповідали про акцію «За мир в єдиній Україні». бажають перемоги та миру.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП у Львові: водій ...
Наступна новина: В Україні краще володіють ...

КОМЕНТАРІ