92% працівників пошти Житомирщини – жінки

92% працівників пошти Житомирщини – жінки

10.10.14 12:43 0 634
Листоноші області щодня, незважаючи на погодні умови, стан доріг, віддаленість отримувачів послуг, забезпечують якісними поштовими послугами населення Житомирщини. Так в поштовій мережі Житомирської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» працює 3388 осіб, половина яких – листоноші.

Керівник Житомирської дирекції Олександр Нечипорук під час урочистого зібрання з нагоди Всесвітнього дня пошти відзначив, що 92% працівників пошти області – це жінки. А також наголосив, що поштарі Житомирщини є наймолодшими в Україні, адже їх середній вік складає 38 років.

Щоденно для доставки поштових відправлень виїжджає 73 автомобілі. Щомісячно в області через пошту пересилається 330 тис. од. письмової кореспонденції, близько 26 тис. посилок, виплачується та доставляється 372 тис. пенсій та допомог, доставляється 2,3 млн. примірників вітчизняних та зарубіжних періодичних видань. Що стосується фінансових послуг, то щомісячно пересилається 41 тис. грошових переказів, приймається 640 тис. платежів.

Крім того, Олександр Нечипорук відмітив, що поштові відділення області за рік надали адміністративні послуги 6 тисячам клієнтів. За його словами, Житомирська дирекція обіймає перше місце в державі по наданню адміністративних послуг.

На урочистостях з нагоди Всесвітнього дня пошти 9 жовтня голова облдержадміністрації Сергій Машковський відмітив, що робота поштовиків складна, а в шніх умовах ще й небезпечна. Очільник області подякував працівникам пошти за їх працю, професіоналізм та якість надання послуг.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ