В Житомирській області надзвичайники двічі виїжджали для надання допомоги постраждалим внаслідок ДТП

В Житомирській області надзвичайники двічі виїжджали для надання допомоги постраждалим внаслідок ДТП

10.10.14 10:14 0 667
Перший виклик надійшов 8 жовтня близько 00:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини. Неподалік АЗС, розташованої у с. Глибочиця, водій мікроавтобусу зіткнувся з вантажівкою, що стояла на узбіччі. До служби порятунку «101» зателефонували випадкові очевидці пригоди.

Прибулі надзвичайники, за допомогою спеціального обладнання, деблокували 28-річного водія з понівеченого транспортного засобу. Чоловіку зажало праву ногу і він був у шоковому стані. Бійці ДСНС передали травмованого лікарям, які попередньо діагностували йому перелом ноги.

Друге повідомлення надійшло до овруцьких рятувальників. До співробітників ДСНС звернулися зі служби «103. Як вдалося з’ясувати, водій автомобіля «Форд», не впоравшись із керуванням, з’їхав з дороги та влетів у дерево. В іномарці перебувало четверо чоловіків. На момент прибуття рятувальників, троє пасажирів уже залишили транспортний засіб.

На жаль, 28-річний водій загинув. Надзвичайники за допомогою спеціального обладнання відкрили заклинені дверцята та вилучили з іномарки його тіло. Двох пасажирів із травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до Овруцької центральної районної лікарні. Третій від госпіталізації відмовився.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чехлы из флипа с ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ