В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу в побутовому приміщенні підприємства "Спорттехніка"

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу в побутовому приміщенні підприємства "Спорттехніка"

10.10.14 16:14 0 629
9 жовтня у Чернігові о 6:29 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в побутовому приміщенні ТОВ "Спорттехніка", що по вул. Ушинського. До місця пригоди швидко прибуло 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста, які остаточно ліквідували вогонь о 9:30. Завдяки їх професійним діям не допущено розповсюдження пожежі на поруч розташовані виробничі приміщення та будівлі підприємства.

З цим слід зауважити, що працівники даного товариства при виявленні загоряння замість того, щоб одразу зателефонувати по "101", спочатку намагалися самотужки загасити полум'я. Проте, лише після того, як вони використали з десяток вогнегасників і упевнилися, що самі не ліквідують пожежу, то тільки тоді викликали вогнеборців.

Ймовірною причиною пожежі послужило коротке замикання елетрообігрівача, який був залишений увімкненим без нагляду в побутовому приміщенні. По факту пожежі проводиться розслідування. На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС у Чернігівській області.

Ю. Аникієнко,

заступник начальника УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Росії відмовився ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ