В Чернігівській області під час спалювання сухої трави загинув чоловік

В Чернігівській області під час спалювання сухої трави загинув чоловік

10.10.14 10:48 0 615
Восени можна побачити, як на дачних та присадибних ділянках люди спалюють опале листя та сміття. Нажаль, ніхто не замислюється, що окрім забруднення навколишнього середовища, це ще й дуже небезпечно. Неконтрольований вогонь по решткам сухої трави або листя підступає до житлових будинків, господарчих споруд, в результаті чого виникають пожежі. Іноді така необережність коштує людського життя.

8 жовтня о 12:15 у райцентрі Сосниця в осередку вогнища на власній присадибній ділянці було виявлено обгоріле тіло 76-річного господаря. Скоріш за все, чоловік самотужки намагався загасити пожежу, проте на ньому спалахнув одяг. Нажаль, допомогти йому було нікому. Обставини трагедії з’ясовуються правоохоронними органами.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС у Чернігівській області звертається до населення з проханням бути уважними й обережними при поводженні з вогнем. Забороняється розводити вогнища на відстані менше ніж 15 метрів від будівель та споруд. Пам’ятайте, кожна пожежа не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, а й несе загрозу життю та здоров’ю людей.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ЯКІ ...
Наступна новина: На Тернопіллі походеньки ...

КОМЕНТАРІ