Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб, які підозрюються у скоєнні злочину

Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб, які підозрюються у скоєнні злочину

10.10.14 09:19 0 631
07 жовтня поточного року під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху на автодорозі «Київ-Чоп» інспекторами ДПС взводу для обслуговування стаціонарного поста № 1 роти ДПС ДАІ затримано автомобіль, у салоні якого знаходились особи, які підозрюються у скоєнні крадіжки грошей.

Близько 18 години, під час несення служби до працівників ДАІ зателефонувала місцева жителька Галина, продавець продуктового магазину села Ситне Радивилівського району. Жінка повідомила інспекторам ДАІ, що невідомі особи викрали з каси магазину гроші у сумі близько 1000 гривень, після чого втекли у невідомому напрямку. Зі слів продавця інспекторам ДАІ стали відомі марка та колір автомобіля, на якому рухались крадії та ймовірний напрямок руху.

− Після отримання інформації ми негайно відправились на місце події. По дорозі у поле зору нам потрапив автомобіль «Мерседес-Бенс» чорного кольору, який рухався у напрямку міста Рівне і зовні підпадав під орієнтування. Легковик було зупинено, а також нами затримано двох осіб, які знаходились у салоні іномарки, один з яких житель Волинської області, інший − львів'янин, − розповідає старший інспектор ДПС взводу для обслуговування стаціонарного поста № 1 роти ДПС ДАІ, капітан міліції Віталій Ткачук.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу. На даний час відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ