Рівненська область: рятувальники ГУ ДСНС опікуються безпекою майбутніх виборів до Верховної Ради України

Рівненська область: рятувальники ГУ ДСНС опікуються безпекою майбутніх виборів до Верховної Ради України

10.10.14 18:22 0 685
З метою недопущення пожеж та надзвичайних ситуацій під час підготовки та проведення виборів до Верховної Ради України, що пройдуть 26 жовтня працівники Головного управління Держслужби з НС у Рівненській області та підпорядкованих підрозділів проводять інструктажі та надають практичну допомогу керівникам та відповідальним особам за протипожежний стан об’єктів, де розміщуватимуться виборчі дільниці. До речі, на території Рівненщини створено 5 округів на яких розміщено 999 виборчих дільниць.

Рятувальники детально оглядають наявність евакуаційних виходів та пожежної сигналізації, справність електромережі, забезпечення первинними засобами пожежогасіння, звертають увагу на достатню кількість вогнегасників.

Представникам виборчих дільниць нагадали, що згідно з вимогами пожежної безпеки приміщення, де розміщено дільниці, повинні мати не менше двох виходів, розроблений і вивішений на видному місці план евакуації громадян на випадок пожежі чи іншої надзвичайної події, а поряд з телефоном має бути встановлена табличка із вказаними номерами екстренних служб.

Зауважили, що у випадку аварійного відключення струму, обслуговуючий персонал виборчої дільниці (має) повинен бути забезпечений акумуляторними або електричними ліхтарями. Категорично забороняється застосовувати для освітлення свічки та інші джерела відкритого вогню.

На даний час головам виборчих комісій та обслуговуючому персоналу об’єктів де розміщені виборчі дільниці вручаються спеціально розроблені пам’ятки про заходи забезпечення вимог пожежної безпеки.

Недопущення виникнення пожеж під час проведення виборів є одним із першочергових завдань Головного управління ДСНС в області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Как правильно выбрать ...

КОМЕНТАРІ