У Рівненській області пісні, які допомагають жити

У Рівненській області пісні, які допомагають жити

10.10.14 10:37 0 648
Відомчий міліціейський ансамбль «Вартові» співав для ветеранів у Рівненському обласному госпіталі для інвалідів великої вітчизняної війни. Концерт відбувся за ініціативи начальника УМВС України в Рівненській області підполковника міліції Сергія Максимова.

Влаштовувати святкові концерти для підопічних у закладі вже стало доброю традицією для рівненської міліції. Саме увага, яку потребують літні люди.

Ветерани у повному складі зібрались на літньому майданчику госпіталя та з захопленням слухали бойові і народні пісні, а під час виконання патріотичних композиціій на обличчях стареньких навіть з'являлися сльози.

– Чудовий ансамбль! Я не очікувала, що так гарно будуть співати – скільки хороших пісень, аж серце завмирало, — дільться враженнями пацієнтка госпіталя Любов Влентинівна. — Сама дуже люблю пісні. І це добре, що нам трохи прикрашають життя, аби ми не закривалися у кімнатах, не думали про хвороби.

— Я задоволений, що Рівненська міліція не забуває про своїх старших колег, — зазначив пенсіонер органів внутрішніх справ Дмитро Ілліч Бородавко. — Цей чудовий концерт дав заряд незгасаючого оптимізму не лише інвалідам і ветеранам, а й лікарям і медсертрам. Правоохоронці показали свою людяність і гідність в такий не простий для держави час. Велике вам спасибі!

Ольга Олійник,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ЯКІ ...

КОМЕНТАРІ