На Рівненщині чоловік незаконно проник у чужий будинок

На Рівненщині чоловік незаконно проник у чужий будинок

10.10.14 08:39 0 639
Близько п`ятої години ранку невідомий чоловік, проник у чужий будинок шляхом підбору ключів. Правоохоронцям, що прибули за сигналом «Тривога» він сказав, що проводить в будинку ремонтні роботи. Проте власниця помешкання відповіла, що вперше бачить даного громадянина.

Подія трапилася в селі Великий Житин, що на Рівненщині. На пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації у будинку. За вказаною адресою відразу ж виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони. Підійшовши до будинку, правоохоронці почули шум. Тоді вони, дотримуючись правил особистої безпеки, підійшли до тильних дверей, які були відчинені, і помітили невідомого громадянина.

– Ми відразу дали йому команду стояти і не рухатись, а тоді затримали. Він у відповідь став виправдовуватися тим, що проводив у будинку ремонтні роботи, проте власниця квартири цю інформацію не підтвердила, - говорить молодший інспектор – кінолог СВ ГЗ БМО УДСО при УМВС України в Рівненській області прапорщик міліції Микола Панчук.

Даного громадянина було доставлено до Рівненського міського відділу міліції. Затриманим виявився 30-річний житель села Оженин Острозького району.

Він підозрюється у скоєннні злочину передбаченого ч.3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Вікторія Бондар,

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові ...
Наступна новина: Поранений учасник АТО став ...

КОМЕНТАРІ