На Тернопіллі щоби був лад у державі – для початку треба покласті край внутрішнім чварам

На Тернопіллі щоби був лад у державі – для початку треба покласті край внутрішнім чварам

10.10.14 12:15 0 659
Попри те, що на Майдані та на сході України в так званій антитерористичній операції загинуло чимало наших громадян, що частина держави перебуває під окупацією і треба негайно визволяти українські землі з рук ворога – багато наших політиків працюють тільки над тим, щоби вигідно поділити владу й набити власні кишені. Особливо ганебно й негідно, коли перед виборами безліч чиновників роблять собі піар на кривавих подіях в Україні, щоби здобути прихильність громадян.

Вважаю, що зараз не час для внутрішньодержавних міжусобиць, не час здобувати незаслужену славу, коли за свободу Батьківщини на фронті щодня помирають наші співвітчизники. Коли є загроза втратити наші території, ми, навпаки, усі маємо згуртуватися навколо однієї мети: дати відсіч московським найманцям, прогнати їх з рідної землі. У такий важкий для країни час особливо політики повинні залишити в стороні особисті інтереси, а думати про інтереси нації, не про те, скільки грошей матимуть на банківських рахунках, у яких будинках житимуть і на яких автомобілях їздитимуть, а в якій Україні будемо жити за кілька років.

Громадянам уже набридло спостерігати за тим, як українські чиновники на тлі інших намагаються вигородити себе. Віз не поїде, якщо його тягнутимуть в різні сторони. Так і з державною владою: поки не буде згоди між тими, хто керує країною, – не буде порядку і спокійного мирного життя.

Найгірше, що 23 роки ми тільки чубимося, а виграє з цього зовнішній агресор, адже ситуація, що зараз склалася в Україні, – відсутність взаєморозуміння і налагодженої співпраці між політиками – на руку Путіну. Легко завойовувати там, де панує хаос і безлад. Тому якщо хочемо, щоб у державі якнайшвидше настав мир і щоб наша країна стала успішною, щоб жити у ній було краще – починати треба із порозуміння внутрішнього, бо тільки та країна, де є злагода, може рухатися вперед.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ