На Тернопіллі походеньки крадія-грабіжника припинили кременецькі міліціонери

На Тернопіллі походеньки крадія-грабіжника припинили кременецькі міліціонери

10.10.14 10:53 0 641
Співробітники Кременецького райвідділу міліції підозрюють 20-річного жителя райцентру у вчиненні серії майнових злочинів. Правоохоронці довели його причетність до п'яти крадіжок і грабунку.

Юнак не вперше попадається на протиправному. Звільнившись цьогоріч на початку літа з в'язниці, він вже через декілька місяців знову взявся за старе ремесло – почав красти. Першими потерпіли від зловмисника двоє кременчанин, які мешкають в одному будинку. Люди ввечері залишили свої велосипеди в під'їзді, а вже зранку виявили їх відсутність.

Наступним об'єктом наживи злодія став магазин. Звідти молодик виніс чимало добра. Після крадіжки з крамниці, підозрюваний поцупив ще два двоколісники з приватних господарств.

Та згодом від крадіжок перейшов до грабунку. Його жертвою став 28-річний перехожий. Зловмисник припильнував чоловіка на нічній вулиці. Підійшовши ззаду, збив його з ніг і відібрав барсетку. Трофеєм злодія стала кругленька сума готівки. Розкошувати й далі за чужий кошт злодію-грабіжнику завадили співробітники районної міліції.

На даний час, згідно рішення суду, зловмисник перебуває під вартою. Його дії слідчі кваліфікують за статтями 185 (крадіжка) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ