Тернопільщина має нових європейських партнерів

Тернопільщина має нових європейських партнерів

10.10.14 10:30 0 697
Угоду про співпрацю між Тернопільської обласною державною адміністрацією та Українським Національним комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) і Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Європейською Економічною Палатою Торгівлі, Комерції та Промисловості підписали під час презентації Тернопільської області, яка відбулася 8 жовтня у Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України в Києві.

«Презентація економічного та інвестиційного потенціалу Тернопільської області у Києві, підписання взаємовигідних угод – це перший крок до розширення зовнішньоекономічного співробітництва і можливість знайти нових партнерів, - зазначив очільник Тернопільщини Олег Сиротюк. – Ми зацікавлені у співпраці з представниками не тільки європейських країн, а й інших континентів».

Голова облдержадміністрації наголосив, що влада області готова сприяти людям, які хочуть працювати і вкладати кошти у розвиток Тернопільщини.

«Якщо раніше була практика, коли чекали інвестора, то зараз ми розуміємо, що самі маємо працювати в цьому напрямку. Якщо ми будемо демонструвати свої можливості, обов'язково знайдуться інвестори», - констатував Олег Сиротюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У столиці представлять ...

КОМЕНТАРІ