На Тернопіллі чотири населені пункти Зборівщини будуть забезпечені автобусним сполученням

На Тернопіллі чотири населені пункти Зборівщини будуть забезпечені автобусним сполученням

10.10.14 16:06 0 649
Директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Василь Ясіновський 8 жовтня з робочим візитом побував у Зборівському районі.

У нараді взяли участь представники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму – в.о. начальника відділу автомобільного транспорту М.Р Сворень, головний спеціаліст відділу зв'язку, дорожнього господарства та транспортної інфраструктури С.М.Цюкало, а також голова районної державної адміністрації І.Б.Яворський, заступник голови райдержадміністрації О.З. Парацій, голова районної ради В.В.Тарковський, начальник відділу розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства управління економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі райдержадміністрації М.І. Олійник, голови сільських рад, представники громадськості та перевізники.

За результатами наради досягнуто домовленість щодо забезпечення автобусного сполучення населених пунктів Храбузна, Плісняни, Вірлів, Славна. Крім того, розглянуто питання ремонту автомобільних доріг у населених пунктах, використання коштів на капітальний та поточний ремонти-додатково рекомендовано головам сільських рад вживати заходів щодо запобігання, руйнування великоваговим автотранспортом автомобільних доріг при перевезенні сільськогосподарської продукції, особливо в осінній період.

Також обговорили питання підготовки філії „Зборівський райавтодор” до осінньо-зимового періоду 2014-2015 року, зокрема, заготовки пісчано-соляної суміші, підготовки техніки та укладення договорів на залучення техніки інших організацій в зимовий період.

Були пропозиції і щодо висадки зелених насаджень на ділянках вітрових прогонів вздовж автомобільних доріг на яких постійно відкладаються снігові замети.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ