На Тернопіллі безпечність злодієві на руку

На Тернопіллі безпечність злодієві на руку

10.10.14 08:25 0 700
У тому, що ціна безпечності буває інколи високою, на власному досвіді переконалася тернополянка. Жінку, яка працює в кафе, обікрали на робочому місці. Про крадіжку вона повідомила співробітників Тернопільського міськвідділу міліції.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що залишила телефон на деякий час біля стійки бару, а коли повернулася за ним уже й слід простиг.

Міліціонери розшукали крадія. Ним виявився 48-річний житель Тернопільського району. Як з'ясувалося, на рахунку чоловіка близько десятка судимостей за майнові злочини.

Правоохоронці встановили, що зловмисник не лише поцупив мобільний телефон у працівниці кафе, а й скоїв крадіжку грошей з магазину.

Зі слів підозрюваного, вчиняти обидва злочини він не планував. Зайшовши до кафе, помітив, що в залі нікого немає, крутився біля барної стійки, де був мобільний телефон. Перед спокусою заволодіти чужим засобом зв'язку не встояв. Непомітно поклав його у кишеню і вийшов. Так само скоїв крадіжку грошей з магазину. Скористався відсутністю продавчині і витягнув з-під прилавку коробку з готівкою. До рук втрапило понад 600 гривень. Чужі гроші швидко витратив на власні потреби, а мобільний телефон правоохоронці у нього вилучили.

Відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці інкримінують підозрюваному частину 2 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ