В Чернівецькій області в УМВС створена робоча група з пошуку безвісти зниклих та ідентифікації загиблих у зоні АТО

В Чернівецькій області в УМВС створена робоча група з пошуку безвісти зниклих та ідентифікації загиблих у зоні АТО

11.10.14 08:07 0 739
Робоча група має на меті встановлення місцезнаходження громадян, в тому числі і військовослужбовців, які зникли безвісти в зоні АТО, а також ідентифікацію невпізнаних трупів, що були виявлені на території проведення антитерористичної операції.

В УМВС України в Чернівецькій області дану групу очолює заступник начальника слідчого управління УМВС України в Чернівецькій області - начальник відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров'я особи Голянський Дем'ян Валентинович. До її складу також увійшли досвідчені слідчі, співробітники карного розшуку та експерти-біологи.

Керівництво УМВС області звертається до мешканців Чернівецької області, якщо ваші рідні та близькі безвісно зникли в зоні проведення антитерористичної операції (втрачено мобільний зв'язок, надійшло відповідне повідомлення з інших джерел тощо), то необхідно звертатись з відповідними заявами до територіальних підрозділів УМВС області. Дані заяви громадян будуть розглядатись робочою групою і за результатами їх розгляду будуть прийматись рішення про відкриття кримінальних проваджень за фактами безвісного зникнення громадян.

У ході досудового розслідування відкритих кримінальних проваджень будуть вживатись всі можливі заходи щодо розшуку безвісно зниклих осіб і про результати розслідування будуть повідомлені заявники.

У разі виникнення проблемних питань, пов'язаних з подачею заяв про безвісне зникнення громадян, а також з метою отримання іншої інформації щодо розшуку осіб безвісно зниклих в зоні проведення АТО, необхідно звертатись телефонувати керівнику робочої групи на номер телефону: (0372)59-17-19.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: сергій ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ