На Волині стартувала «Школа лідерів – 2014» для студентства

На Волині стартувала «Школа лідерів – 2014» для студентства

11.10.14 16:06 0 662
11 жовтня на базі Шацького лісового коледжу ім. В. Сулька розпочне свою роботу традиційна вже «Школа лідерів - 2014» для активістів студентського самоврядування Волині зі всіх вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, які функціонують в області. Організатор навчання – Студентська рада при голові облдержадміністрації.

Упродовж 4 днів «Школи лідерів – 2014» її учасники матимуть змогу познайомитись із своїми колегами з інших вузів, налагодити контакти, обмінятись досвідом, напрацювати спільні проекти.

Студенти здобудуть корисні знання для подальшої успішної роботи в органах студентського самоврядування на місцях. Корисних навичок здобудуть на тренінгах «Ораторське мистецтво», «Написання проектів», «Психологічна гра жестів», «Правила ділового етикету», «Методи мотивації», «Лідерство. Командобудування». Також відбудуться тематичні дебати та обговорення перспектив розвитку студентського самоврядування на Волині з представниками Всеукраїнських студентських організацій.

За основні цілі організатори «Школи лідерів – 2014» вважають надання студентству можливості різностороннього розвитку; покращення вмінь та навичок студентського активу області; відкриття доступу до контактів та налагодження співпраці між органами студентського самоврядування волинських ВНЗ І-ІV рівнів акредитації; дослідження потенціалу студентського активу нашої області. А також – дослідити тему «Проблеми з якими стикається студент та як з ними боротись».

У рамках «Школи лідерів – 2014», 13 жовтня о 14 год. заплановано Конференцію з ректорами та директорами ВНЗ І-ІV рівнів акредитації з питань розвитку студентського самоврядування. Участь у конференції візьме голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. У ході заходу студенти представлять керівникам ВНЗ план роботи з розвитку студентського самоврядування, проекти органів студентського самоврядування на 2015 рік та обговорять проблеми й перспективи розвитку студентського самоврядування на Волині.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ