У Волинській області пошта об’єднує людей зі всіх куточків світу

У Волинській області пошта об’єднує людей зі всіх куточків світу

11.10.14 17:11 0 708
У Луцьку відбулися урочисті заходи з нагоди Всесвітнього дня пошти.

Привітати працівників сфери прийшли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, заступник голови облради Олександр Пирожик, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, колишній директор обласної дирекції ДП «Укрпошта» Ярослав Кравчук, редактори обласних газет, партнери, колекціонери, банкіри та вдячні клієнти.

Володимир Гунчик, вітаючи, наголосив, що незважаючи на розвиток сучасних технологій, поштовий зв'язок не втрачає свого значення і кожен з нетерпінням чекає на лист, листівку, газету. Листоношам приходиться долати десятки кілометрів, та найкращою винагородою є спілкування з людьми.

Голова облдержадміністрації подякував працівникам пошти за нелегку роботу побажав здоров'я та лише добрих новин. “У цій галузі головне - увага до людей. Ми не раз чуємо, як наші воїни розповідають, що під час паузи в бойових діях, дістають з-під бронежилетів листи, написані дітьми, незнайомими, і неодноразово їх перечитують. Листи підтримки дають їм відчуття близькості до родини, відчуття любові, впевненості в тому, що вони роблять потрібну справу ”, - сказав Володимир Гунчик.

Володимир Гунчик від імені колективу облдержадміністрації передав поштовикам Вітальну адресу.

“ “Укрпошта” знаходиться на стадії реформування та впровадження інновацій. Завдяки злагодженій і старанній роботі колективу вона має можливість розвиватися і удосконалюватися. Нам під силу працювати на рівні найвищих світових стандартів, нарощувати асортимент та якість поштових послуг”, - зауважив в. о. директора Волинської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Олег Гавришків.

Працівникам пошти дарували квіти та подарунки.

З нагоди професійного свята відбулося спецпогашення художнього маркованого конверта «За мир в єдиній Україні». Художньо оформлений тематичний конверт погасили спеціально створеним до Всесвітнього дня пошти трикутним штемпелем Володимир Гунчик, після чого завірив процедуру спецпогашення своїм автографом.

Учасники свята випустили у небо синьо-жовті кульки та білих голубів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопіль з`їхалися ...
Наступна новина: У Львівській ОДА обговорили ...

КОМЕНТАРІ