В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівників стандартизації та метрології

В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівників стандартизації та метрології

11.10.14 12:59 0 632
В обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників стандартизації та метрології, Всесвітнього дня стандартів і 70-річчя ДП “Волиньдержстандартизація”. Кращих працівників галузі привітали та вручили нагороди голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер, міський голова Микола Романюк. Також було підбито підсумки конкурсів та вручені відзнаки переможцям 11-го Всеукраїнського виставки-конкурсу дитячого малюнку “Я хочу жити в якісному світі”, на який надійшло 221 малюнок від юних волинян, та регіонального етапу 11-го Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) 100 кращих товарів України, на який представили свою продукцію 15 волинських виробників.

Генеральний директор ДП “Волиньдержстандартизація” Михайло Жуков виступив із доповіддю про співпрацю підприємства з виробниками області, яку налагоджено за 70-років.

У вітальному слові Микола Романюк зазначив: “За 70 років змінилося не одне покоління працівників та з роками не зменшується, а збільшується авторитет, шана і повага до працівників ДП “Волиньдержстандартизація”. Він акцентував на важливості стандартизації та метрології в час, коли Україна робить перші кроки до європейської спільноти. Саме від вашого контролю і допомоги залежить, щоб більше наших товарів було на Європейському ринку”. Микола Романюк побажав присутнім міцного здоров'я, щастя, миру, родинного затишку і вручив Подяку за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток метрологічної служби міста Луцька, а також з нагоди Дня працівників стандартизації та метрології і Всесвітнього дня стандартів: Бондарчуку Сергію Миколайовичу, інженеру сектора метрологічного моніторингу відділу з питань атестації вимірювальних лабораторій та обробки результатів метрологічної діяльності державного підприємства “Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”;Паламарчуку Андрію Олександровичу, інженеру відділу сертифікації промислової продукції відділення “Центр з підтвердження відповідності продукції” державного підприємства “Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питання підбору висококваліфікованих кадрів міський голова нагородив Подякою Федан Надію Дмитрівну, головного фахівця з питань кадрової роботи державного підприємства “Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівненській ЦМЛ ...
Наступна новина: На вірність України ...

КОМЕНТАРІ