Делегація Луцької міської ради зі студійним візитом відвідала місто Ґроджіск Мазовєцкі Республіки Польща

Делегація Луцької міської ради зі студійним візитом відвідала місто Ґроджіск Мазовєцкі Республіки Польща

11.10.14 14:46 0 669
Делегація Луцької міської ради у складі начальника відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Богдана Каліша, заступника начальника відділу муніципальної дружини Вадима Міщука, головного спеціаліста відділу програмно-комп'ютерного забезпечення Наталії Хмель та провідного спеціаліста відділу міжнародних зв'язків управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Анни Вінцюк протягом 29 вересня - 06 жовтня перебувала зі студійним візитом у місті Гроджіск Мазовєцкі Республіки Польща. Візит було організовано Товариством 4 червня, яке зібрало до своїх лав ветеранів польського профспілкового руху “Солідарність”. Товариство функціонує більше півроку та зацікавлене у підтримці України шляхом організації студійних візитів.

Основною метою візиту було проходження стажування у відділах адміністрації Гміни Ґроджіск Мазовєцкі. Працівники Луцької міської ради мали можливість ознайомитись з роботою колег, які у свою чергу ділились знаннями та порадами щодо реалізації різноманітних новітніх ініціатив.

Відбулась також офіційна зустріч делегації з Бурмістром Гміни Ґроджіск Мазовєцкі Ґжегожем Бенедикчінським, під час якої він розповів про систему самоврядування у Польщі та окреслив пріоритети розвитку Гміни.

Для працівників Луцької міської ради було організовано огляд об'єктів, побудованих в рамках співфінансованих з коштів ЄС проектів, екскурсії видатними місцями Варшави, такими як Палац культури і науки, Сейм і Сенат Республіки Польща. Делегація відвідала новітні підприємства Гміни Ґроджіск Мазовєцкі.

Разом із Збігневом Буяком, одним з лідерів руху “Солідарність”, який власне налагодив співпрацю поміж Товариством 4 червня та Луцькою міською радою, учасники студійного візиту дали інтерв'ю місцевій радіостанції “Bogoria”, та щомісячному журналу з такою ж назвою.

Під час навчального візиту до міста Островєц Свєнтокшискі було налагоджено контакт з Вищою школою бізнесу та підприємництва.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ