Луцьк: відбудеться мистецька акція «Дерево життя»

Луцьк: відбудеться мистецька акція «Дерево життя»

11.10.14 09:04 0 644
11 жовтня 2014 року о 13.00 год. відбудеться мистецька акція «Дерево життя» для дітей з сімей, члени яких мобілізовані чи перебувають в АТО. Організатори Луцький міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді та мистецька студія «Соняшник».

Все цінне і хороше починається зсередини. Цей простий лейтмотив заходу буде супроводжувати юних учасників акції. Діти, які відвідують мистецьку студію та діти, які потребують соціальної підтримки згуртуються навколо свого внутрішнього світу, патріотично і ментально зображуватимуть дерево яке дає початок всьому хорошому в житті. Під час заходу діти ознайомляться з технікою живопису, змістовно проведуть час та познайомляться. Волинський поет Миколай Шостах своєю поезією надихатиме дітей на патріотичну, родинну хвилю.

Окрім того, експонуватимуться роботи юних вихованців мистецької студії.

Керівник студії «Соняшник» Лариса Чубай долучилася до соціального проекту Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та ВОГО «Корпорація щастя» зовсім недавно і робота побудована на розкриттю творчого потенціалу дітей.

Захід відбуватиметься на ІІІ поверсі торгового центру «ПОРТ СІТІ».

Довідково: Налагоджується тісна співпраця щодо вирішення проблем сімей, члени яких мобілізовані чи перебувають в АТО. Активно до роботи долучаються громадські організації та волонтери, які надають посильну допомогу сім'ям. При Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді реалізовується соціальний проект «АНТИ СТРЕС ZONE» Розрахований проект на молодь та молоді сім'ї, члени яких перебувають в АТО. Мета проекту: організація групи антистресової підтримки для молоді шляхом залучення їх до занять із арт-терапії. Це практика розвитку особистості через творчість, що допоможе боротися із власним стресом та акумулювати негативні емоції у зменшення психологічної напруги.

В рамках проекту для жителів міста Луцька будуть проводитися тематичні заняття у групах по 10-12 осіб щосуботи. Заняття будуть проходити у супроводі психолога та арт — терапевта.

Луцький міський центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді

(256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Працівники Ужгородського ...

КОМЕНТАРІ