Волинська область: рятувальники та служби цивільного захисту відпрацювали спільні дії по ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок військових дій на промисловому підприємстві

Волинська область: рятувальники та служби цивільного захисту відпрацювали спільні дії по ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок військових дій на промисловому підприємстві

11.10.14 08:08 0 693
10 жовтня на одному з найбільших підприємств у східній Європі з виробництва меблів - ТзОВ «Гербор-Холдінг», що розташоване у місті Володимирі-Волинському Волинської області, керівництвом фабрики проведено об’єктові тренування з цивільного захисту.

Головною метою навчань стало відпрацювання порядку дій посадових осіб підприємства та міських служб цивільного захисту з організації робіт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та збереження життя працівників під час військових дій.

За легендою навчань, внаслідок мінометного обстрілу виникла пожежа і зруйновано частину складу збереження сировини, двоє працівників травмовано.

Після отримання ввідної, черговими працівниками підприємства увімкнена звукова система оповіщення, проведено відключення електропостачання складу збереження сировини від загальної мережі. Начальники окремих виробництв провели евакуацію працівників з будівель. Керівництво підприємства організувало роботу аварійної і медичної ланки заводу для надання першої долікарської допомоги потерпілим та проведення першочергових аварійних робіт до прибуття спеціалізованих служб.

На місце навчань залучались чергові бригади всіх спеціалізованих оперативних служб міста. У тісній взаємодії рятувальники, медики, енергетики, аварійна бригада газової служби відпрацювали практичні дії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та загрози обрушення конструкцій внаслідок вибуху, гасіння пожежі, рятування потерпілих з-під завалів для якнайшвидшого надання їм медичної допомоги.

В підсумку навчань, в яких брав участь заступник начальника управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Сергій Юра, керівництво підприємства і персонал, а також служби екстреного реагування міста відпрацювали свої дії в повному обсязі та на належному високому організаційному рівні, що підвищує рівень цивільного захисту працівників фабрики мешканців міста загалом.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області в ...
Наступна новина: Зупинка Рівнеазоту — ...

КОМЕНТАРІ