У Волинській області міліціонери зведених загонів допомогли краматорському сиротинцю

У Волинській області міліціонери зведених загонів допомогли краматорському сиротинцю

11.10.14 12:19 0 713
Правоохоронці волинського зведеного загону на чолі із полковником міліції Анатолієм Шумиком спільно із представниками зведених загонів Київщини та Вінниччини, а також Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали краматорський дошкільний дитячий будинок №3 «Гайок» Донецької області. За ініціативою командування та за підтримки всього особового складу вищезазначених підрозділів бійці зведених загонів виявили бажання підтримати маленьких сиріт.

У будинку виховується майже 40 особливих діток, у тому числі й зі Словянська, від яких відмовилися рідні, або малюки, батьки яких перебувають у місцях позбавлення волі.

Порадившись між собою та поспілкувавшись із адміністрацією закладу, представники зведених загонів придбали та передали дітям речі першої необхідності, зокрема засоби гігієни, продукти харчування та канцтовари. Та найбільше потішила вихованців та їхніх вихователів новесенька пральна машина.

Керівник дитячого будинку Алла Кубатова від імені усього колективу виховного закладу подякувала небайдужим правоохоронцям за сприяння та матеріальну допомогу. При цьому жінка відзначила:

– У такий складний час ви відгукнулися, вникли у проблеми закладу і зробили все для того, аби підтримати добрим словом і реальними справами обділених долею діток.

Працівникам міліції малята розповідали вірші та щиро запрошували в гості. Діти вразили мужніх чоловіків своєю безпосередністю та відвертістю. У відповідь представники зведених загонів подякували їм за теплий прийом та світлі посмішки.

– На фоні цих подій ми не можемо забувати про проблеми тих, хто в першу чергу потребує піклування та особливої уваги. Такі подарунки є доречною і вчасною допомогою, адже діти повинні зростати у добрі, турботі та любові. У малечі має бути щасливе дитинство. А це залежить якраз від нас, дорослих… Тому ми, виконуючи свій громадянський обов'язок, зобов'язані і робимо все, щоби забезпечити їм головне – мир і спокій у державі, - розповів командир другого зведеного загону – начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ