Трійцю автокрадіїв луцькі оперативники затримали на Київщині

Трійцю автокрадіїв луцькі оперативники затримали на Київщині

11.10.14 09:43 0 606
Зловмисники переховувались від правоохоронців у Борисполі, однак тепер їм доведеться постати перед судом.

До луцького міського відділу міліції із заявою про викрадення автомобіля «Фіат» звернувся мешканець обласного центру. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Міліціонери відразу взялися за пошуки осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, тож уже наступного дня вийшли на слід «автолюбителів». Ними виявилися троє жителів Луцького району. Водночас правоохоронці з'ясували і місцезнаходження викраденого автомобіля, який зловмисники надійно заховали, щоби в подальшому розібрати його на запчастини та продати. Того ж дня оперативники навідалися до спритників, але затримати їх не вдалося, адже «угонщики» зникли.

– Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники карного розшуку таки вийшли на слід любителів чужих автівок. Днями молодиків затримали в місті Бориспіль Київської області, - розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Оскільки реалізувати свої наміри злочинна трійця ще не встигла, викрадений «Фіат» повернули власнику цілим і неушкодженим. Нині «автолюбителі» перебувають під домашнім арештом. Матеріали провадження відносно затриманих направлено до суду. Тепер зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові можна побачити ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ