В Закарпатській області в центрі Мукачева невідомі викрали агітаційну палатку

В Закарпатській області в центрі Мукачева невідомі викрали агітаційну палатку

11.10.14 12:33 0 641
На пл.Миру, в самому центрі м.Мукачева, невідомі на мікроавтобусі білого кольору під`їхали до агітаційної палатки з надписами, відкрито викрали її і поїхали у невідомому напрямку.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції на лінію «102» близько 17.00 год. надійшло повідомлення від кандидата у народні депутати, який повідомив, що невідомі особи відкрито викрали агітаційну палатку, розміщену на пл.Миру.

Також 47-річний потерпілий, кандидат у народні депутати розповів, що невідомі особи на мікроавтобусі марки «Mercedes Vito» білого кольору без номерних знаків, впритул під`їхали до палатки і почали зухвало складати її до своєї машини. На зауваження та заперечення людей, які перебували поряд, відверто не реагували. Каркасна палатка білого кольору з надписом проти одного з кандидатів у народні депутати була розташована навпроти входу до Мукачівського міськвиконкому.

Наразі відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений групою осіб). Кількість невідомих наразі встановлюють правоохоронці. За різними даними свідків та потерпілих, у мікроавтобусі перебувало від 5 до 10 осіб чоловічої статі.

Правоохоронці міського відділу проводять розшукові заходи, щодо встановлення автомобіля та невідомих осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ