На Ужгородщині затримали мукачівця з викраденим дизельним паливом

На Ужгородщині затримали мукачівця з викраденим дизельним паливом

11.10.14 11:48 0 642
Близько п'ятої години ранку міліціонери Ужгородського райвідділу затримали автомобіль «КАМАЗ», який перевозив щойно викрадену солярку.

Удосвіта працівники Ужгородського райвідділу міліції спільно з працівниками мобільної групи лінійної виробничо-диспетчерської станції «Дубриничі» виявили, що на дочірньому підприємстві «Прикарпатзахідтранс» спрацював датчик падіння тиску на магістральній лінії неподалік села Велика Добронь Ужгородського району.

Для перевірки правоохоронці негайно вирушили на ділянку нафтопродуктопроводу, де мало місце падіння тиску.

Там на відстані близько 80 метрів від магістральної лінії було виявлено в полі вантажний автомобіль марки «КАМАЗ», який був спеціально обладнаний ємністю для перевезення нафтопродукту, що й насторожило міліціонерів. Вони зупинили автомобіль для перевірки й не помилилися – під час огляду в ємності виявили дизельне паливо.

За кермом автомобіля знаходився 41-річний мешканець міста Мукачева, який зізнався, що перевозить щойно викрадений нафтопродукт. Після чого на місце події було викликано слідчо-оперативну групу для документування факту крадіжки та проведення відповідних першочергових заходів, спрямованих на виявлення врізки в нафтопродуктопровід, через яку злочинці здійснили крадіжку.

По прибуттю слідчо-оперативної групи вже за короткий час в ході проведення огляду неподалік від автомобіля було виявлено врізку та шланг високого тиску.

Як повідомив в.о. начальника Ужгроодського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальні провадження за ст.185 та ст.292 Кримінального кодексу України. Наразі оперативники разом із слідчим з'ясовують у водія «КАМАЗу» про його спільників та місце, куди він мав доправити викрадений нафтопродукт.

Даним злочином підприємству «Прикарпатзахідтранс» спричинено збитків на кругленьку суму, яку мукачівцю зі спільниками доведеться відшкодувати та, окрім того, посидіти у в'язниці...

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині шануємо ...
Наступна новина: На Житомирщині нині ...

КОМЕНТАРІ