Закарпаття: біля Оленівки на Донеччині терористі обстріляли волонтерів "Карпатської Січі"

Закарпаття: біля Оленівки на Донеччині терористі обстріляли волонтерів "Карпатської Січі"

11.10.14 14:19 0 660
На Донбасі російські терористі обстріляли авто із закарпатськими свободівцями-волонтерами "Карпатської Січі". Про це 10 жовтня 2014 року повідомив керівник виборчого штабу ВО "Свобода" на Донеччині Олег Куцин.

Як розповів націоналіст, група активістів "Карпатської Січі", повертаючись із українських блокпостів, розташованих поблизу Маріуполя, натрапила на місце, де окопалися російські терористі. На щастя, усі наші лишилися живі й здорові – кулями пробило лише авто.

"Повертаючись з-під Маріуполя, наші волонтери вирішили скоротити шлях через Оленівку, бо напередодні отримали інформацію, що тамтешній блокпост був порожній. Однак, під'їхавши до блокпосту, хлопці побачили прапори так званої ДНР, російські триколори й знамена "православної армії". У бік волонтерів одразу відкрили вогонь, але, на щастя, ніхто не постраждав, окрім автівки, в кількох місцях прошитої кулями", – повідомив Олег Куцин.

Свободівець додав, що волонтери "Карпатської Січі" уже чотири місяці опікуються забезпеченням українських блокпостів на Донбасі: "Їздимо чим ближче до фронту, до останніх блокпостів, привозимо речі, які попередньо замовляють військові: берци, одежу, продукти харчування, медикаменти тощо".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина готова до ...
Наступна новина: У прокуратурі Луцька ...

КОМЕНТАРІ