На Хмельниччині 10 жовтня – День працівників стандартизації і метрології, та Всесвітній день стандартів

На Хмельниччині 10 жовтня – День працівників стандартизації і метрології, та Всесвітній день стандартів

11.10.14 13:32 0 715
Привітати працівників сфери стандартизації та метрології із професійним святом до Державного підприємства «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» завітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

«Сердечно вітаю Вас із професійним святом! В сьогоднішній час ми не можемо існувати і розвиватися без стандартів, які забезпечують доступ до найсучасніших досягнень науки і техніки. Стандарти використовуються на кожному кроці нашого життя і господарювання, безпосередньо торкаючись усіх аспектів людської діяльності. Немає сфери життєдіяльності людини, де можна було б обійтись без вимірювань. Тому, Ваша щоденна робота дуже важлива для економічного розвитку нашої держави, популяризації її досягнень на світовій арені та стрімкого наближення до найкращих світових стандартів у всіх сферах. Бажаю Вам міцного здоров'я, миру, родинного благополуччя, творчої енергії та нових відкриттів», - привітав посадовець.

По завершенню, Олександр Сергійович нагородив дипломами та подарунками, за високий професіоналізм та сумлінну працю, кращих працівників сфери стандартизації та метрології Хмельниччини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: смт Воловець: вогнеборці ...
Наступна новина: Близько 400 маленьких ...

КОМЕНТАРІ