Обласна науково-практична конференція «Природнича освіта: проблеми та шляхи їх вирішення»

Обласна науково-практична конференція «Природнича освіта: проблеми та шляхи їх вирішення»

11.10.14 11:07 0 662
У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася науково-практична конференція «Природнича освіта: проблеми та шляхи їх вирішення». Організаторами форуму виступили Інституту педагогіки НАПН України, департамент освіти і науки Хмельницької ОДА, Хмельницький ОІППО, Хмельницька ГПА та управління освіти і науки Хмельницької міської ради.

Із вступним словом до учасників конференції звернулися директор департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Фасоля О.І. та проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Попик О.Ф.

На пленарному засіданні присутні управлінці, науковці, методисти, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів освіти області. Заслухали низку доповідей, в яких висвітлено роль природничої освіти у формуванні світогляду школяра, актуальні питання підготовки вчителів до виконання науково-дослідної роботи учнів, особливості викладання природничих дисциплін на сучасному етапі тощо.

На засіданнях секцій розглянуто питання «проектування навчання біології в основній школі», «Від нових технологій – до нових результатів», «природничі науки в забезпеченні стратегії стійкого розвитку», «технологічна освіта: проблеми та шляхи їх вирішення».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянам ...
Наступна новина: Насильство в сім'ї: що ...

КОМЕНТАРІ