На Хмельниччині рятувальники роз’яснювали правила пожежної безпеки в побуті мешканцям гуртожитків

На Хмельниччині рятувальники роз’яснювали правила пожежної безпеки в побуті мешканцям гуртожитків

11.10.14 09:02 0 591
9 жовтня працівники 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно із співробітниками міліції та журналістами провели профілактичне відпрацювання житлових приміщень із підвищеним ступенем ризику – шести гуртожитків комунального підприємства Нетішинської міської ради «ЖКО». Адже забезпечення пожежної безпеки тут є надзвичайно важливим.

Відповідальні за пожбезпеку в гуртожитках запевнили, що вони дуже серйозно ставляться до відповідних питань, а на підтвердження цього провели коридорами будівель, де учасники профілактичного відпрацювання пересвідчились, що на кожному поверсі по п’ять вогнегасників відповідно норм, повністю укомплектовані пожежні крани. В цілому стан пожежної безпеки в гуртожитках у нормі. Пожежна автоматика знаходиться у справному стані. На кожному поверсі розміщенні плани евакуації та відповідні пам’ятки тощо.

Під час рейдів серед мешканців гуртожитків рятувальники розповсюджували тематичні листівки на тему: «Попередження пожеж та загибелі людей на них в осінньо-зимовий період». Особливу увагу звертали на суворому дотриманні мешканцями правил пожежної безпеки.

Працівники ДСНС ще раз нагадали, що під час виникнення пожежі у гуртожитку необхідно негайно викликати пожежно-рятувальну службу за номером телефону «101». При цьому необхідно назвати адресу, кількість поверхів у будівлі, місце виникнення пожежі, обстановку, наявність людей, а також повідомити своє прізвище. По можливості вжити заходи щодо евакуації людей, а по можливості знеструмити місце події. Зустріти рятувальників, які поспішають на допомогу.

Шановні громадяни, дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки в побуті, це врятує Ваше життя!

3-й Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: відбудеться ...

КОМЕНТАРІ