Хмельницька область: піротехніки знищили 27 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: піротехніки знищили 27 вибухонебезпечних предметів

11.10.14 10:02 0 622
10 жовтня об 11:00 сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області знищили 4 мінометні міни калібру 82 мм та 22 підривники до них часів Великої Вітчизняної війни.

Вибухонебезпечні предмети були виявлені напередодні в с. Волиця Хмельницького району під час контрольного обстеження території, де 8 жовтня у ході проведення земельних робіт місцевий мешканець виявив мінометну міну калібру 82 мм. Цей боєприпас піротехніки у спеціально відведеному місці знищили 9 жовтня о 16:00.

Загалом, із початку року піротехніки знищили 1568 вибухонебезпечних предметів, що були виявлені на території Хмельницької області.

ДСНС України звертається до громадян з застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гран Прі Росії. На другій ...
Наступна новина: ДТП НА ВОЛИНІ: В ЛІКАРНІ ...

КОМЕНТАРІ