У Львові збиратимуть гроші для родичів загиблих бійців та на фронтову газету

У Львові збиратимуть гроші для родичів загиблих бійців та на фронтову газету

11.10.14 11:26 0 654
У вівторок, 14 жовтня, у Львові відбудеться масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава», який об'єднає цікаві та актуальні заходи: показовий виступ духового оркестру, благодійний концерт зірок української естради, аукціон картин львівських художників та фотовиставку світлин із зони АТО.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

О 14.00 в ефірі ТРК «Львів» показовим концертом Духового оркестру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що відбуватиметься на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, розпочнеться благодійний телемарафон, у якому візьмуть участь близько двадцяти запрошених гостей: військовослужбовці, добровольці-учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих солдатів, представники громадського сектору, діячі культури та мистецтва, небайдужі громадяни. Телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни, відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів та відкритий збір коштів на їх підтримку.

Увечері о 18.00 у Львівській опері зірки української естради візьмуть участь у благодійному концерті «Героям Слава». На сцені виступатимуть гурт «TARAKA» з Польщі, народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлик, «Сестри Тельнюк», Світлана Тарабарова, Ірина Федишин, львівський хор Руслани, «Тріода», LAVIVO, балет «Життя». Ведучі вечора – Анжеліка Рудницька та Дмитро Корнелюк. Головний режисер проекту – Володимир Місяйло.

Кошти, зібрані з телемарафону, продажу квитків, добровільних пожертв, будуть підраховані в online-режимі та перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих, наступного дня після проведення акції.

Також в рамках проекту «Героям слава» відбудеться благочинний аукціон львівських художників у холі театру опери і балету, спрямований на збір коштів для випуску першої української фронтової газети «Честь Вітчизни». Авторами часопису є учасники і свідки подій на сході України. На шпальтах видання будуть розміщені аналітичні публікації експертів про ситуацію на Донбасі, новини з ліній фронту, репортажі спеціальних кореспондентів із зони антитерористичної операції.

На аукціоні представлять роботи багатьох відомих художників, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва, зокрема, Михайла Демця, Олександра Крохмалюка, Ігоря Гавришкевича, Івана Крислача тощо.

Окрім того, усі відвідувачі Львівської опери, які цього дня завітають на заходи, зможуть переглянути фотовиставку світлин із зони АТО у вестибюлі театру.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ