На Львівщині зафіксовано вісім фактів порушення виборчого законодавства

На Львівщині зафіксовано вісім фактів порушення виборчого законодавства

11.10.14 17:51 0 764
Від початку передвиборчої кампанії на території Львова та області правоохоронці зафіксували вісім повідомлень про порушення виборчого законодавства. З них сім - розповсюдження агітаційних матеріалів з порушенням законодавства та одне з хуліганських проявів.

Охорону громадського порядку на Львівщині під час виборів забезпечуватимуть 2780 правоохоронців та 1200 учасників громадських формувань. Така кількість передбачена у плані Головного управління МВС України у Львівській області для забезпечення громадського порядку та збереження виборчої документації під час позачергових парламентських виборів у Львові та в області.

Відповідно до рішення Центральної виборчої комісії на території Львівщини створено 12 виборчих округів, 2136 виборчих дільниць, які відвідають майже два мільйони осіб-виборців. На усіх дільницях та в округах охорону громадського порядку забезпечуватимуть працівники ОВС, а практичну допомогу у цьому їм надаватимуть учасники громадських формувань. Окреме важливе завдання для правоохоронців та їх помічників – збереження виборчої документації на кожній дільниці та попередження можливих порушень виборчого процесу.

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області закликає громадян бути ввічливими та толерантними під час виборів, не піддаватись на провокації та повідомляти правоохоронців про усі протиправні дії інших осіб.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-волинські ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ