У Львівській області завершилось подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій

У Львівській області завершилось подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій

11.10.14 11:55 0 640
Відповідно до Закону України “Про вибори народних депутатів України”, не пізніше як за сімнадцять днів до дня голосування (до 8 жовтня включно) відбувається внесення до окружних виборчих комісій подань щодо кандидатур до складу дільничних виборчих комісій звичайних та спеціальних виборчих дільниць.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, право подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій мали суб'єкти подання та кандидати у депутати у відповідному одномандатному окрузі. Суб'єктами подання кандидатур є: політична партія, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання і політичні партії – суб'єкти виборчого процесу, кандидати у депутати від яких зареєстровані у загальнодержавному окрузі.

Додамо, що дільничні виборчі комісії утворюються не пізніш як за п'ятнадцять днів до дня голосування (до 10 жовтня включно), а у винятковому випадку утворення нового стаціонарного лікувального закладу, установи виконання покарань, слідчого ізолятора чи іншого закладу (установи) з тимчасовим перебуванням виборців з обмеженими можливостями пересування, непередбаченого виходу у плавання судна під Державним Прапором України спеціальна виборча дільниця може утворюватися Центральною виборчою комісією не пізніш як за десять днів до дня голосування за поданням відповідної окружної виборчої комісії.

Всього у Львівській області буде працювати 2140 виборчих дільниць у яких візьме участь 32 тисячі членів виборчих комісій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині нині ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ