Близько 400 маленьких львів’ян завітали до «Школи Світлофора Моргайка»

Близько 400 маленьких львів’ян завітали до «Школи Світлофора Моргайка»

11.10.14 13:36 0 666
Львівські школярі вчать дорожню абетку разом із казковими героями. Улюблений персонаж малечі – мудрий Світлофорчик Моргайко, який добре знає Правила дорожнього руху та вміє весело і цікаво розповідати про них юним непосидам.

«Школа Світлофорчика Моргайка» учора гостинно відчинила свої двері для близько 400 учнів молодших класів. Такий цікавий захід для малечі влаштували у Львівському навчально-виховному комплексі «Школа l ступеня-гімназія».

Малі непосиди із захватом спостерігали за виступами казкових героїв, слухали повчальні історії на тему безпеки дорожнього руху.

Долучилися до такої цікавої акції і правоохоронці. Інспектор Відділу ДАІ міста Львова Ірина Пилат нагадала учням «казкової школи» про те, що вулиця сповнена несподіванок та небезпек, тому потрібно завжди дотримуватися Правил дорожнього руху і бути надзвичайно спостережливими!

На завершення зустрічі для школяриків влаштували пізнавальну вікторину з дорожньої грамоти. За підсумками конкурсу усі класи було відзначено цікавими пам’ятками.

Правоохоронці наголошують: дуже важливо, аби діти молодшого шкільного віку добре засвоїли правила безпеки на дорозі, вміли на практиці застосовувати ці знання. Маленькі школярики тільки вчаться бути самостійними учасниками дорожнього руху, тож завдання дорослих – допомогти їм у цьому та застерегти від необачних кроків.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області

(за інформацією Відділу ДАІ міста Львова)

Фото – ВДАІ м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ