В Чернігівській області рятувальники проводять профілактичні відпрацювання приватного житлового сектору громадян

В Чернігівській області рятувальники проводять профілактичні відпрацювання приватного житлового сектору громадян

11.10.14 16:03 0 639
В умовах осінньо-зимового періоду кожного року на Чернігівщині спостерігається збільшення кількості пожеж, особливо у приватному житловому секторі громадян. Лише з початку жовтня на території області виникло 52 пожежі під час яких загинуло 3 людини. Однією з головних причин такої невтішної статистики у цей період є порушення правил влаштування та експлуатації приладів опалення та електрогосподарства.

З огляду на це, обласним Управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій та його підпорядкованими підрозділами вживаються практичні заходи, аби зменшити кількість пожеж у приватних помешканнях громадян регіону.

9-го жовтня рейдовою бригадою співробітників управління проведено профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору на території села Горбове Куликівського району. Під час роботи особлива увага приділялась помешканням громадян похилого віку, інвалідів, багатодітних і неблагонадійних родин тощо. В ході проведення подвірних обходів рятувальники разом із соціальними працівниками та депутатами виконавчого комітету сільської ради перевіряли стан приладів опалення та електромереж, вказували на наявні протипожежні недоліки, проводили інструктажі, під час яких роз’яснювали основні правила безпечної поведінки у побуті та вручали відповідні пам’ятки й листівки.

З цим зазначимо, що практичні відпрацювання тривають по всій території області з метою звернути увагу населення дотримуватись вимог правил безпеки у побуті.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ