В Житомирській області в облдержадміністрації привітали працівників стандартизації та метрології

В Житомирській області в облдержадміністрації привітали працівників стандартизації та метрології

11.10.14 12:18 0 603
10 жовтня, у День працівників стандартизації та метрології України, в облдержадміністрації привітали працівників Державного підприємства "Житомирстандартметрологія".

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський відзначив, що Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації вже давно завоював передові позиції в сфері технічного регулювання не лише на Житомирщині, але й в Україні загалом. «Саме від вас залежить і впровадження новітніх технологій у тій чи іншій галузі, і виробництво якісної продукції та розробка нових послуг», - зазначив очільник області. З нагоди свята він побажав присутнім у залі облдержадміністрації працівникам підприємства миру, нових здобутків, сімейного затишку та плідної роботи на благо нашого суспільства, процвітання та зміцнення нашої держави.

ДП «Житомирстандартметрологія» має унікальну лабораторію, в якій можна зробити не тільки детальний аналіз будь-якого виду продукції, а й протестувати сільськогосподарську продукцію, продукти харчування на вміст генетично модифікованих організмів. Про це повідомив генеральний директор підприємства Микола Дейсан. За допомогою унікального метрологічного обладнання ДП «Житомирстандартметрологія» проводить сертифікацію і випробування продуктів харчування, будівельних матеріалів, іншої продукції. Головною цінністю підприємства є його професійний колектив, який нараховує 110 чоловік.

За 9 місяців поточного року підприємство сплатило до державного бюджету майже 7 млн. грн., до місцевого бюджету – 2 млн. грн. Це практично об'єми виконаної роботи за 12 місяців минулого року.

Почесною грамотою облдержадміністрації було нагороджено начальника сектора вимірювання геометричних та механічних величин підприємства Володимира Ковбасюка.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ