Високоякісна продукція житомирських виробників буде гідно представлена на загальнодержавному рівні

Високоякісна продукція житомирських виробників буде гідно представлена на загальнодержавному рівні

11.10.14 13:54 0 903
10 жовтня в облдержадміністрації нагородили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» 2014 року.

Найкращими в області визнано 29 підприємств, що представили 30 видів продукції, робіт і послуг. На переконання голови облдержадміністрації Сергія Машковського, це товари, якими Житомирщина може пишатися, і які здобудуть призові місця на загальнодержавному рівні.

Перемогу у групі продовольчих товарів здобули морозиво пломбір «Ескімос» (ПАТ "Житомирський маслозавод"), печиво здобне «Горішкове» (ТОВ "Аленруд"), зефір «Подарунковий» (ТОВ "Нові ласощі – Житомир"), горілка особлива «Президентський стандарт» та горілка особлива «Старий Житомир» оновлена (державне підприємство "Житомирський лікеро-горілчаний завод"), пиво (ТОВ "Бердичівський пивоварний завод), пресерви з морської капусти «Шанхай» (ТОВ "Ревега"), органічна продукція (ТОВ "Органік Мілк"), сік яблучний з цукром неосвітлений (ТОВ ВКФ "Смолка"), продукт молоковмісний сирний солодкий з ароматом ваніліну (ДП "Ружин-молоко»), питна вода негазована «Нептун» (ФОП Рибачук Є.О.), ковбаса напівкопчена 1 сорту «Баликова» (ТОВ "М'ясо Полісся").

Серед переможців у групі «промислові товари для населення» - металопластикові вікна і двері торгової марки «Нові вікна», причіп монтажний до легкових автомобілів (ПАТ "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес"), шкарпетки чоловічі (ПАТ "Україна"), металопластикові вікна і двері (ПП "Компанія РОС"), костюм чоловічий (ПАТ "Бердичівська фабрика одягу") та інші.

Визнання на обласному рівні у групі «товари виробничо-технічного призначення» здобула така продукція: кузов вантажного автомобіля (ПАТ "РЕЙЛ"), котел опалювальний водогрійний сталевий «Житомир-3» (ТОВ СП "Атем-Франк"), контейнер м'який одноразового використання для сипучих продуктів (ТОВ "Грайф Флексіблс Україна"), гранули з деревини (ТОВ "Екогран"), банка з гвинтовою горловиною місткістю 100 мл (ПАТ "Марьянівський склозавод"), щебінь гранітний (ПАТ "Коростенський кар'єр"), щебінь з природного каменю для будівельних виробів («Коростенський щебзавод»).

У номінації «роботи і послуги» були відзначені банківські послуги (філія АТ "Укрексімбанк" у м. Житомирі), «Абетка здоров'я-2» - програма корекції харчування за допомогою харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (НВ ТОВ "Житомирбіопродукт"), зона тимчасового розміщення і проживання «Хуторок «Чудодієво» (ФОП Нестеровська Світлана Володимирівна).

За активну діяльність по збору коштів для потреб війська та переселенців зі сходу було відзначено благодійний фонд "Людяність" (голова правління Юрій Журбенко) та благодійний фонд "Хлібний дім" (директор Аркадій Маргуліс).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В УМВС України в ...
Наступна новина: -Права людини - перш за все ...

КОМЕНТАРІ