Сергій Машковський: «Область технічно готова до проведення позачергових парламентських виборів»

Сергій Машковський: «Область технічно готова до проведення позачергових парламентських виборів»

11.10.14 11:24 0 657
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський розповів про стан підготовки області до проведення позачергових парламентських виборів 2014 року.

За словами очільника області, наразі на Житомирщині зареєстровано більше 1 мільйона виборців. У день виборів на території регіону працюватиме 1458 виборчих дільниць.

Для підготовки проведення позачергових парламентських виборів в області проводяться організаційно-технічні заходи. Вже розроблено чіткий графік роботи дільниць та ведеться підготовка до проведення виборів. Правоохоронні органи забезпечуватимуть громадський порядок у день волевиявлення.

«Особисто провів вже кілька зустрічей з представниками місії ОБСЄ, які знаходяться на території Житомирщини. Обласна влада в організаційному плані забезпечить відкритість та прозорість проведення виборів», - зазначив голова облдержадміністрації.

Сергій Машковський зауважив, що за попередніми даними на теренах Житомирщини під час виборів 26 жовтня на дільницях працюватиме близько 200 міжнародних спостерігачів. Але точна кількість буде відома ближче до дня волевиявлення, поки що їх чисельність має тенденцію до збільшення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові збиратимуть гроші ...

КОМЕНТАРІ