Житомирщина: сергій Машковський вдячний жителям області за згуртування навколо спільних цінностей сьогодення

Житомирщина: сергій Машковський вдячний жителям області за згуртування навколо спільних цінностей сьогодення

11.10.14 08:02 0 661
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський відмічає, що жителі Житомирської області наразі беруть чи не найактивнішу участь у допомозі військовим, сім'ям учасників антитерористичної операції та переселенцям.

За словами очільника області, громада Житомирщини завжди відрізнялась врівноваженістю та толерантністю. У цей складний для держави час житомиряни демонструють єдність та згуртованість навколо спільних цінностей, які об'єднали всіх українців.

Так Сергій Машковський щодня спілкується з громадськими активістами та пересічними жителями області, які самостійно організовуються і надають різноманітну допомогу учасникам АТО, їх родинам, переселенцям та жителям сходу країни.

«Відчуваю гордість за жителів Житомирщини, які є надзвичайно консолідованими. Усі разом працюють над спільною метою – захистити територіальну цілісність та державний суверенітет», - наголошує голова облдержадміністрації.

Також посадовець висловлює вдячність кожному жителю області за милосердя. Адже на Житомирщині наразі перебуває близько 5 тисяч переселенців (станом на 09.10.2014 4798 осіб – за інформацією департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації), з яких більше 1,5 тисячі дітей. Усі дітлахи влаштовані до шкіл та дитячих садочків. Переселенці розміщені в комунальних закладах, які пристосовані для проживання в них в осінньо-зимовий період.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ