В Житомирській області рятувальники передали одяг та гігієнічні засоби вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО

В Житомирській області рятувальники передали одяг та гігієнічні засоби вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО

11.10.14 11:02 0 616
Рятувальники Житомирщини продовжують допомагати громадянам, які прибули з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО. Зокрема, вирішувати їхні нагальні питання, надавати гуманітарну допомогу тощо. Адже наші співвітчизники наразі перебувають далеко від свого рідного краю та домівок.

Так, 9 жовтня працівники оперативно-рятувальної служби завітали до готелю «Житомир», який знаходиться в обласному центрі. В даному закладі проживають вимушені переселенці зі Сходу України, з яких переважна більшість – діти. А вони потребують додаткової уваги та турботи до себе, адже на порозі зима, а у людей із собою лише літні речі. Саме тому працівники прес-служби Управління ДСНС Житомирщини оголосили збір теплих речей та засобів гігієни серед родин рятувальників та усіх небайдужих. До благодійної акції також долучилися учні-волонтері міської гімназії №3, мешканці міста, та, навіть, друзі надзвичайників із Данії. Усі вони із задоволенням приєдналися до хвилі допомоги переселенцям у холодну пору року.

Окрім усіх інших у готелі проживає сім’я, в якій 8 серпня народився хлопчик. Цій родині вогнеборці приділили найбільше уваги, знаючи як складно їм з маленькою дитиною. Для них спеціально було зібрані підгузники, вологі серветки, дитяче мило тощо.

Також надвзичайники провели опитування серед вимушених мешканців готелю щодо їхніх нагальних, соціально-побутових потреб. З’ясувалося, що родині із малолітньою дитиною необхідний комод, щоб складати речі. Також практично у всіх залишається потреба у теплому верхньому одязі, засобах гігієни та взутті.

Вислухавши кожного вогнеборці пообіцяли зробити все можливе у вирішенні зазначених проблем.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Берегово: на пожежі ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ