В Житомирській області надзвичайники ліквідували пожежу в житловому будинку на 12 квартир

В Житомирській області надзвичайники ліквідували пожежу в житловому будинку на 12 квартир

11.10.14 15:36 0 622
9 жовтня о 18:22 на пункт зв’язку 7-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Лугини надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку, що знаходиться в с. Кремно.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди власника палаючого помешкання. Будинок двоповерховий, тому дим швидко розповсюдився і в під’їзді його одразу відчули. Господаря, який проживав у помешканні один, сусіди вже встигли вивести на свіже повітря. Від медичної допомоги він відмовився. За його словами, він полюбляє палити в кімнаті і, ймовірно, не догледів за недопалком цигарки, що і спричинило загоряння. Проте це лише його припущення.

Прибулі рятувальники евакуювали мешканців будинку, які ще не залишили свої оселі. Через сильне задимлення на сходовій клітині вони змогли потрапити в палаючу оселю через балкон за допомогою драбини. Провівши розвідку, осередок загоряння виявили у одній з кімнат помешкання. Горіли диван та килим.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС вже о 18:52 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:40 – повністю ліквідувати. Вогонь устиг знищити лише окремі речі домашнього вжитку та пошкодити підлогу. Рятувальники не допустили розповсюдження полум’я за межі кімнати. Загиблих та травмованих не виявлено. Остаточна причина виникнення вогню, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: У Львівській області 10 ...

КОМЕНТАРІ