Червоно- армійський: вогнеборцями ліквідовано загоряння двох без господарських будівель, що сталося через неконтрольоване спалювання сухої трави

Червоно- армійський: вогнеборцями ліквідовано загоряння двох без господарських будівель, що сталося через неконтрольоване спалювання сухої трави

11.10.14 14:23 0 636
9 жовтня о 16:45 на пункт зв’язку 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Червоноармійськ надійшло повідомлення про загоряння дерев’яних безгосподарських будівель, які розташовані у селі Видумка.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місце події було встановлено, що вогнем вже повністю охоплено два дерев’яних сарая розмірами 8х4 та 6х4 м. До того ж існує реальна загроза перекидання полум’я на сусідній безгосподарський житловий будинок, у якому вже 15-20 років ніхто не проживав. Зі слів очевидців вогонь підійшов до будівель з поля по сухій траві, яка горіла неконтрольовано.

Завдяки швидким та вправним діям співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 17:20 та повністю ліквідовано о 18:45. Також вогнеборці не допустили займання будинку. Вогонь встиг знищити один сарай повністю та 24 кв м даху іншого. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У прокуратурі Луцька ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ