В Житомирській області під час пожежі у квартирі врятовано літню жінку

В Житомирській області під час пожежі у квартирі врятовано літню жінку

11.10.14 10:36 0 617
9 жовтня о 20:03 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі одного з житлових будинків обласного центру.

Рятувальникам подзвонили сусіди, які повідомили, що з квартири на 3-му поверсі йде дим. До приїзду працівників ДСНС вони евакуювали із палаючої оселі бабусю, вивели її на свіже повітря та самотужки розпочали гасіння пожежі.

По прибуттю до місця пригоди рятувальників було встановлено, що осередок займання знаходиться в кімнаті. Завдяки злагодженій роботі надзвичайників пожежу локалізовано о 20:20 та повністю ліквідовано о 21:22.

З’ясувалося, що жінка проживала самотньо. У кімнаті пенсіонерки не було світла, і господарка вирішила запалити свічку. Сама тим часом пішла займатися хатніми справами і не помітила як від свічки зайнялися домашні речі.

В результаті пожежі загиблих та травмованих не виявлено. Проте вогонь встиг знищити кімнату розміром 4х3м та домашнє майно. Остаточна причина та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ