За дорученням начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренка Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник «Навчання ПДР»

За дорученням начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренка Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник «Навчання ПДР»

11.10.14 13:38 0 722
Упродовж місяця автолюбителі зможуть безкоштовно перевірити свої знання в Центрах надання послуг ДАІ.

З 15 жовтня по 15 листопада підлітки, а також всі бажаючі, кожного робочого дня з 13 до 14 години мають нагоду пройти своєрідне тестування власних знань.

«ДАІ проводить профілактичну роботу серед юних громадян нашої країни, організовує конкурси, естафети, тематичні акції, ? розповідає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, ? «Однак у більшості випадків такими заходами захоплюються діти молодшого віку. А от заохотити до вивчення Правил підлітків – складніше. З однієї сторони вони вже почувають себе дорослими, тож їм вже нецікаві уроки в ігровій формі, з іншої – «сухі» лекції також не викликають у них ентузіазму. Тож ми вирішили запропонувати цій категорії учасників дорожнього руху випробувати себе в теоретичних знаннях ПДР у «справжніх умовах».

Також на додаток до проходження тесту, майбутні водії зможуть ознайомитися з технічним обладнанням, на якому виготовляються посвідчення водія нового зразку, дізнатися відповіді на запитання, що їх цікавлять від фахівців ДАІ, а також оглянути автодром та учбовий автомобіль.

Стане у нагоді надана можливість і людям старшого віку. За останні роки у Правила дорожнього руху неодноразово вносилися зміни, тож для водіїв, навіть з великим стажем керування, буде цікаво перевірити свою уважність та обізнаність.

Тож, Державтоінспекція запрошує всіх бажаючих долучитися до акції, аби вдосконалити свої знання, провести з користю час та ближче познайомитися з роботою центрів надання послуг ДАІ.

У планах на майбутнє доповнити акцію і тестовим практичним іспитом для дорослих. Однак спочатку теорія, потім – практика.

Прес-служба ДДАІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 400 маленьких ...
Наступна новина: У прокуратурі Нововолинська ...

КОМЕНТАРІ