Рівненщина: діти навчаються основам безпечної життєдіяльності в класі-музеї пожежної охорони «Промінець»

Рівненщина: діти навчаються основам безпечної життєдіяльності в класі-музеї пожежної охорони «Промінець»

11.10.14 16:01 0 663
З початком нового навчального року в Рівному відновив свою роботу клас-музей пожежної охорони „Промінець”, що функціонує на базі школи №24. Щомісяця його відвідують сотні школярів з усіх куточків Рівненщині.

Робота класу-музею спрямована на прищеплення дітям поваги та зацікавленості до професії рятувальника, допомогу в оволодінні дошкільнятами та учнями навчальних закладів правил безпечної життєдіяльності. З моменту відкриття клас-музей відвідало більше 80 тисяч школярів.

Завідувач музею Людмила Холохолова в цікавій та ігровій формі пояснює дітям основні правила пожежної безпеки, формуючи у школярів високі морально-психологічні якості: мужність, відвагу, витримку, ініціативу та кмітливість, постійну готовність до дій в будь-яких неординарних ситуаціях.

Працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області постійно опікуються проблемами музею, із року в рік поповнюючи виставочні експонати, а також періодично приймають участь у навчальному процесі та вдосконалюють знання дітей шляхом матеріально-технічного оснащення класу сучасною відеотехнікою та відеоматеріалами з питань безпеки життєдіяльності. Рівненські рятувальники спільно з освітянами широко використовують можливості класу-музею особливо під час проведення в загальноосвітніх та дошкільних закладах області тижнів знань безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завідуюча відділенням ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ