У Тернопіль з`їхалися правознавці з різних куточків України

У Тернопіль з`їхалися правознавці з різних куточків України

11.10.14 16:59 0 796
Фінальний етап ХІІ Всеукраїнського турніру юних правознавців урочисто відкрили у Тернопільській обласній філармонії 10 жовтня. Участь у змаганнях беруть юні правознавці із навчальних та позашкільних навчальних закладів з Волинської, Вінницької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Одеської, Рівненської, Харківської та Тернопільської областей.

На урочисте відкриття завітали головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра та інші.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам`ять Героїв Небесної сотні та полеглих у зоні проведення АТО.

«Україна переживає зміни, які стосуються не тільки вдосконалення законодавства, а насамперед формування нових відносин у суспільстві, - зазначив заступник голови ОДА Леонід Бицюра. - У цих умовах правознавці по-особливому дивляться на розвиток суспільних відносин, функціонування держави. Вони, як ніхто, можуть підказати, які кроки ми маємо зробити, щоб покращити життя в Україні».

Леонід Олексійович побажав учасникам успіхів, натхнення та бажання перемагати.

Музикою і співомб вітали учасників турніру камерний оркестр Тернопільської обласної філармонії та чоловічий вокальний квартет «Акорд».

У програмі турніру - конкурсні випробовування, екскурсії, участь у відзначенні дня УПА в урочищі Антонівці Шумського району. Змагання триватимуть до 14 жовтня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ