Олег Сиротюк: Ми повинні вжити максимум заходів, щоб унезалежити нас в енергетичній сфері

Олег Сиротюк: Ми повинні вжити максимум заходів, щоб унезалежити нас в енергетичній сфері

11.10.14 11:35 0 711
В рамках робочого візиту у Гусятинський район, 9 жовтня, голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк провів робочу нараду. На ній обговорили стан підготовки підприємств, установ та закладів соціальної сфери Гусятинського району до опалювального сезону 2014/2015 років.

Під час наради голова обласної державної адміністрації наголосив, що на даний час актуальним питанням є запровадження заходів з енергозбереження.

«Ми повинні вжити максимум зусиль, щоб унезалежити нас в енергетичній сфері. Необхідно донести проблему енергозбереження до кожного населеного пункту. Адже нам потрібно економити енергоресурси не лише в бюджетній сфері, а й у приватному секторі» - зазначив голова ОДА.

Про стан підготовки до опалювального сезону 2014/2015 років інформував присутніх голова Гусятинської районної державної адміністрації Ігор Аніловський.

Він, зазначив, що з метою забезпечення своєчасної підготовки галузей господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період у районі вжито ряд заходів і дане питання знаходиться у нього на постійному контролі. Він та його заступники побували у всіх населених пунктах району з метою вивчення ситуації на місці.

«Об'єднуючи зусилля всіх структур, ми забезпечили підготовку закладів соціальної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період» - зазначив Ігор Аніловський.

Підбиваючи підсумки наради голова облдержадміністрації Олег Сиротюк, зазначив що ініціатива громад та співпраця усіх гілок влади – запорука ефективного вирішення питань, в точу числі й з енергозбереження.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині шануємо ...

КОМЕНТАРІ