На Тернопіллі Олег Сиротюк відвідав заклади охорони здоров'я селища Гусятин

На Тернопіллі Олег Сиротюк відвідав заклади охорони здоров'я селища Гусятин

11.10.14 14:41 0 709
Перебуваючи з робочим візитом у Гусятинському районі 9 жовтня, голова облдержадміністрації Олег Сиротюк ознайомся з роботою приймально-діагностичного відділення Гусятинської центральної комунальної районної лікарні та оглянув стан приміщень медичного закладу.

На даний час за кошти благодійників у приймально-діагностичному відділенні проводиться реконструкція. Відділення створено в 2013 році. У ньому працюють 3 лікарі та 5 медичних сестер.

Також голова ОДА побував у відділенні анестезіології та реанімації. У якому ремонтні роботи уже проведені. Відділення укомплектовано трьома дихальними апаратами, пульсоксиметрами, моніторами, дефібриляторами, функціональними ліжками. При відділенні цілодобово працює клініко-біохімічна лабораторія. Роботу відділення забезпечує 5 лікарів та 10 працівників середнього медперсоналу.

Також керівник області оглянув приміщення центру первинної медико-санітарної допомоги. Його також відремонтували і створили всі умови для надання належної медико-санітарної допомоги.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Делегація Луцької міської ...

КОМЕНТАРІ