Відзначили кращих працівників у сфері стандартизацій та метрології Тернопільщини

Відзначили кращих працівників у сфері стандартизацій та метрології Тернопільщини

11.10.14 12:26 0 714
Урочисті збори з нагоди Дня працівників стандартизації та метрології і Всесвітнього дня стандартів відбулися 10 жовтня у Тернопiльському науково-виробничому центрі стандартизацiї, метрологiї та сертифікації.

Від імені голови Тернопільської облдержадміністрації Олега Сиротюка привітав працівників галузі з професійним святом заступник голови Леонід Бицюра.

«Ваша щоденна праця допомагає вітчизняним продукції та послугам ставати конкурентоспроможними, сприяє покращенню торгово-економічних стосунків зі Світовою організацією торгівлі, Європейським Союзом, інвесторами, - зазначив Леонід Олексійович. – Однак у цей нелегкий час ви повинні бути готовими до змін, які будуть відбуватися. Насамперед це зміна підходів до роботи, зміна відношення до споживачів. Сподіваюся, ви справитеся з цими завданнями».

З нагоди Дня працівників стандартизації та метрології за сумлінну працю та високий професіоналізм Леонід Бицюра вручив подяки голови Тернопільської облдержадміністрації Олега Сиротюка кращим працівникам галузі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ