Житомирська міліція у нещадному вогні знищила партію наркотиків на 400 тисяч гривень

Житомирська міліція у нещадному вогні знищила партію наркотиків на 400 тисяч гривень

12.10.14 18:13 0 755
Яскравим полум'ям поза межами міста запалала чергова партія наркотичних засобів, що зберігалися в УМВС України в області у якості речових доказів у кримінальних провадженнях.

Відповідні рішення про утилізацію вилучених наркотиків прийняли суди одночасно з винесенням обвинувальних вироків за їх зберігання та розповсюдження.

В нещадному вогні міліціонери утилізували майже 2 центнери наркотиків як рослинного, так і синтетичного походження. Серед знищеного макова соломка і самі рослини снотворного маку, коноплі, сухий залишок ацетильованого і екстракційного опію. Крім того, тим же полум'ям були знищені і специфічні пристосування для їх вживання.

Як і належить, утилізація наркотиків відбувалася під контролем спеціально створеної комісії, до складу якої увійшли представники органів внутрішніх справ, прокуратури, Служби безпеки України та виконавчої служби.

За словами т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Григорія Полковнікова, вартість знищених наркотиків на «чорному ринку» складає близько чотирьохсот тисяч гривень.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Джуровськи: Ми сповідуємо ...

КОМЕНТАРІ